Zuid-Kreta: 7 dagen op basis van logies en ontbijt voor 2 personen inclusief huurauto voor slechts 605€

Dit kleine familiehotel is gelegen net buiten het centrum van het charmante visserdorpje Agia Galini. De pas gerenoveerde kamers zijn licht en modern ingericht en beschikken over een balkon met panoramisch zeezicht. Een uitgebreid continentaal ontbijt is in de prijs inbegrepen.

In slechts 5 minuten wandelen bereikt men het centrum en de haven met de cafe’s, taverna’s en winkels. Ook het strand is op slechts enkele minuten wandelen.

Gedurende het gehele verblijf is een huurauto categorie Fiat Punto Grande/Nissan Micra eveneens inbegrepen in de prijs. De huurauto neemt u bij aankomst op de luchthaven van Heraklion in ontvangst. Na verwelkoming, een korte uitleg, een wegbeschrijving en met een wegenkaart op zak, kan u welverdiende vakantie beginnen.

Indien gewenst boeken wij ook graag de vliegtickets voor u! Excursies zijn eenvoudig via ons bij te boeken en ook bij vragen of problemen kan u bij ons terecht. Wij spreken uw taal!

 Voor meer informatie, gedetailleerde beschrijving of reservaties contacteer ons. www.kretatravel.be, info@kretatravel.be